Ново свличане на кална маса с камъни затвори преди минути едно от пътните платна по пътя Смилян - Рудозем, сигнализираха читатели на 24smolian.com. Новопоявилото се  свлачище е в близост до беседка в посока Смилян.
От дежурната част на Областно пътно управление все още не бяха сигнализирани за проблема.
В този участък е затруднено движението и заради пропаднало пътно платно, като автомобилите могат да преминават само в едната лента. Участъкът е сигнализиран с пътни знаци.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. То всичкото направено последните години е така ;) нестабиуно
    както и вие,с тази резачка на коментарите против "наши" ...смешници!!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Скоро минавах там,всичко е западнало и за какво им бяха тези тротоари и скъпи парапети??? Тъпа история

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I