Лидер за 4-ти път в категория „Бутилирана вода” на  единствената потребителска класация у нас „Любими марки” е „Хисар”.
Минерална вода „Хисар“ се използва от преди повече от 2000 години. Това е водата, която са пили императори и царе. Траки, византийци, славяни и българи предават през вековете на възход и разруха славата на целебната вода.
Не случайно в града на здравето - Хисаря, е основано първото предприятие за бутилиране на минерална вода у нас, а сведенията за същото водоналивно предприятие датират от времето на цар Борис III.
Марката с дълга история е добре позната на българския потребител и е неотменна част от неговия избор.
„Хисар“ е предпочитаната вода у нас според близо 5 000 от гласувалите в класацията, като след нея се нареждат „Михалково“ и „Бачково“.
Приза за „Хисар“ прие Бойка Модева, представител на компанията.
"Отличието ни е още по-ценно, защото показва емоционалното отношение и привързаност към бранда!Благодарни сме на всички, които ни вярват и предпочитат, осъзнаваме отговорността да ставаме все по-добри, защото нашите потребители го заслужават!", отбеляза Модева.
„Любими марки” е уникална потребителска класация, основана само и единствено върху мнението и нагласите на потребителите. По този начин "ЛЮБИМИТЕ МАРКИ" представлява не експертното, а потребителското мнение за брандинга.
В десетото юбилейно издание на класацията тази година участваха над 42 000 потребители, а за финалисти в Топ 3 се бориха 350 марки в общо 35 категории.
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I