„На Кръстова гора е вълшебно, все едно Бог те прегръща…"-така възкликнаха деца-поклонници от храм „Св. Николай Чудотворец" в Смолян. Пътуването им до Кръстова гора бе награда от църквата за успешно завършване на учебната духовна година и за отлични резултати, постигнати в национални конкурси. Участниците в Неделното училище и в Детския хор, наред със знанията по Православие, успяха да се потрудят и като доброволци,  като автори на есета и като хористи с отлично и много добро представяне извън Смолян – в Пловдив и в София. Затова получиха и подарък  кръстчета-копия на Чудотворния Кръст на Кръстова гора от игумена на манастира и архиерейски наместник на Смолянска духовна околия. архимандрит Висарион. Той ги очакваше на святото място, за да отслужи за тях и за деца от гр. Куклен с общата им връзка манастирът „Св. св. Козма и Дамян" молебен за здраве и благоденствие в семействата им, за полезна и безопасна лятна ваканция и за успехи през следващата учебна година.
Росица Примовска

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I