Продължава да е тежка ситуацията на територията на община Чепелар след последните проливни дъждове, като и в сряда остава затворен пътя за Забърдо и Чудните мостове, заради продължаващото срутване на камъни и скали. Заради този проблем, във вторник от ръководството на общината обявиха частично бедствено положение.
Заради прекъснат главен водопровод близкото село Павелско е без вода, тъй като нивото на реката край Малево се е покачила и скъсала главната тръба, съобщи кметът на общината Славка Чакърова. Освен това има подаден сигнал, че старо свлачище се активизирало в Павелско и там нещата се наблюдават от близо. „Днес остава затворен пътя за Забърдо и Чудните мостове, призовавам хората да не пътуват в тази посока", коментира Чакърова. Очаква се да пристигнат отново алпинисти от София, които да обезопасяват района на свлачището.


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I