Алтернативен начин за снабдяване с минерална вода за СПА процедури практикуват в Етнографския комплекс в Златоград, където превозват лековитата течност с цистерни.
Минерална вода от сондажа при с. Ерма река се използва за външно балнеолечение и балнеопрофилактика. Минералната вода от Ерморечието има благоприятен ефект при заболявания на опорно-двигателния апарат, на периферната нервна система, ставни и кожни болести и др.
За да привличат туристи в Златоград, част от хотелите в града съчетават почивка на море и планина, возейки летовниците отвъд границата до плажовете на Беломорието.  Родопският град залага през летния сезон предимно на културно-исторически, СПА и морски туризъм.
Маршрутите за културно-исторически туризъм включват забележителности в района на Златоград, музеи и работилници в Етнографския комплекс, пътувания до Перперикон, Северна Гърция и др. Хотелските бази в родопския град се радват на голям интерес  през август, като легловата база е почти запълнена.


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I