До началото на новата учебна година ще приключат реконструкциите на различните обекти от образователната инфраструктура в Смолян, които се изпълняват със средства, осигурени по ОП „Региони в растеж" на територията на град Смолян. Това съобщи кметът Николай Мелемов, който инспектира ремонтните дейности.
„Днес се наливаше покривната плоча на новата спортна зала към Природо-математическата гимназия в кв. „Райково". Работи се усилено по старата сграда на гимназията, двора, тротоарите, където са останали само довършителни работи. Ангажиментът на изпълнителя е да бъдат готови в най-кратки срокове за началото на учебната година", коментира Мелемов.
Единствено спортната зала ще продължи да се изпълнява, но това няма да пречи на учебния процес.
„Дворовете на ЕГ и 6-то ОУ, пространството със спортни площадки на Седмо СУ ще бъдат завършени в началото на септември месец. С това се спазва ангажимента на фирмите, с които общината е сключила договори, че всички училища, които се ремонтират, ще бъдат завършени до началото на учебната година", добави още Мелемов.


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I