Една загуба и една победа записа отборът на „Родопа" в контролите, които изигра през миналата седмица. Тимът от Смолян отстъпи с 1:0 от „Сокол" – Марково, а победи с 2:1 „Спартак" – Пловдив.
„Загубихме в първия мач в много топло време в Марково и на едва четири дни след началото на подготовката ни. Победихме „Спартак" в Пловдив, но определено и те се опитват в момента да сглобяват като нас отбор и са в началото. По-слаб противник бяха от „Сокол", коментира старши треньорът на „Родопа" Юлиян Сюрджиев.
Търсят се и нови противници за приятелски срещи, като на 22 август предстои и първият официален мач на тима от Смолян. Тогава „Родопа" започва участието си в турнира за Купата на България, като двубоят е срещу „Върбица" – Бенковски, които са представители на област Кърджали. Победителят от този двубой ще играе на 29 август с отбора първенец от групата на Хасково и Свиленград.
Целта пред „Родопа" е да сглоби боеспособен отбор с юноши на тима, както и с бивши играчи на зелено-белите, с които да се атакува през пролетта влизане в Трета лига.
От „Родопа" подчертаха, че са благодарни на община Смолян за подсигурените условия за подготовка на стадион „Септември" в кв. „Райково" и помощта която им оказват.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I