Общинският съвет в Чепеларе също възнамерява да приеме декларация в защита на Районната прокуратура в града, която предстои да бъде закрита. Това става ясно от дневния ред на заседанието на разпоредителния орган, което ще се проведе в четвъртък.
Припомняме, че подобни декларации бяха приети от общинските съвети в Мадан и Рудозем, в защита на прокуратурата в Мадан, която също е една между 11 – те, които ще бъдат закрити в страната.
Припомняме, че в петък за два часа бе блокиран главният път Смолян-Пловдив в района на Чепеларе и Орехово в знак на протест срещу решението на ВСС. Същият ден в официално съобщение от Прокуратурата на Република България се съобщи, че щатът на прокуратурата в Чепеларе включва двама прокурори. И след 01.01.2019 г. те ще работят в териториалното отделение и ще изпълняват в пълен обем законовите си задължения, включително ще участват в съдебни заседания, ще дават дежурства и ще приемат граждани.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I