14 – годишната Мая Кисьова от Смолян спечели сребърен медал в Националното състезание по водно спасяване, което се проведе преди дни в Камчия. Мая е вицешампион в дисциплината Плажни флагове.
Общо три момичета, едно момче и един мъж представиха в надпреварите тима на БЧК – Смолян, като заради организационни проблеми тази година смолянчани са нямали щафета, разясни треньорът Огнян Данчев. Освен това, една от коронните дисциплини на нашия тим, в която четири поредни пъти печели медали – Хвърляне на спасително въже, не се е провела заради сериозен ангажимент на плувното съоръжение, в което се провели надпреварите.
Участвали са общо 180 състезатели от 19 отбора, като организатори са БЧК – Варна. Състезанието се е провело в Спортен  комплекс „Камчия".

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I