В Община Чепеларе свикват кризисния щаб, за да се обсъдят какви мерки да бъдат предприети, заради предстоящия събор в с. Забърдо.
Както вече е известно, от няколко дни достъпът до селото и Чудните мостове е забранен за моторни превозни средства, заради свлачище. „Хората от Забърдо се готвят цяла година за този събор и трябва да подсигурим достъп за него. Най-вероятно ще подсигурим дежурна техника на място, която да разчиства и в едното платно ще пуснем движението през съботния ден", коментира кметът на община Чепеларе Славка Чакърова. Според нея, най-рано в понеделник ще може да се отмени частичното бедствено положение, тъй като според специалистите не трябва да вали минимум три дни и тогава да се обрушват скалите.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I