Тази есен ще стане ясна новата Кралица на киселото мляко в Родопите. До крайния срок за записване на красавиците, които искат да носят титлата Мис Родопи остава само седмица.
В конкурса, който е част от Фестивала на киселото мляко, който се провежда в смолянското село Момчиловци могат да участват дами от цяла България, на възраст от 16 до 24 години.
Наградният фонд е в размер на 8 000 лв. Желаещите да участват в  конкурса могат да се явят на национален кастинг в  София на 31 август от 12.00 ч. или на регионален кастинг в село Момчиловци на 3 септември от 14.00 ч. и при одобрение да се включи във всички видео и фото заснемания на 4 и 5 септември, както и в репетиции и подготовка в периода от 20 до 22 септември 2018 г.
Датата за провеждане на Фестивала на киселото мляко претърпя за пореден път промяна, като след последната той трябва да се проведе от 21 до 23 септември.
Събитието е под патронажа на Министерството на културата, а съорганизатор на празника е китайската компания Bright Dairy,  популяризирала на пазара в азиатската страна мляко с марка „Момчиловци”.  Фестивалът представя киселото мляко на Родопите като храна на дълголетниците и част от традициите на здравословно хранене.
24smolian.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I