Принц е най-новото попълнение сред животните, радващи се на щастлив и спокоен живот в живописния простор на семеен хотел „Боровица”. Кончето вече се чувства прекрасно в новата обстановка на брега на язовир „Кърджали”. Карамеленият му цвят и спокойният му нрав радват сърцата на все повече посетители на хотела с най-близък допир до живата природа.
Благородният Принц обожава да разхожда своите посетители сред красивите и райски кътчета, заобикалящи хотела, разположен в най-прекрасната част на величествения водоем в Източните Родопи, в местност, изпълнена с мистика и безброй легенди. Tой различава емоциите в човешкия глас и обича да общува с малки и големи. Любимо занимание на най-малките посетители на хотела е храненето на Принц, предимно с вкусната и любима за него царевица.
Дълголетната връзка на коня с човека е уникална и може да се изпита от всеки гост на хотел „Боровица”.
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I