След като в началото на лятото бе пенсиониран председателят на Областния футболен съвет в Смолян Георги Чешмеджиев, все още няма назначен друг на негово място. Първоначално бе заявено, че ще има човек в офиса на Българския футболен съюз в Смолян на 1 септември. Месецът вече изтича, но все още няма назначение. „Търсим подходяща кандидатура, изискванията за този пост са завишени, човекът който ще изпълнява длъжността трябва да има завършено спортно образование. Разговаряхме с няколко момчета по този въпрос в Смолян, но всеки от тях има работа. Трудно е. Предстои председателски съвет в началото на идния месец и се надяваме след него да има решение", коментира шефът на Зоналния футболен съюз в Пловдив Емил Енчев. За съжаление, тази година е на път да няма нито едно областно първенство по футбол в региона, като под въпрос са поставени и провеждането на още редица турнири по футбол, които традиционно се провеждат през годините в областта. Трите мъжки отбора от региона - „Палас" - Рудозем, „Родопа" – Смолян, „Родопа 1924" - Смолян, ще участват в първенството на Междуобластната група на Кърджали и Смолян, като за всяка картотека и документ администраторите от клубовете пътуват до Кърджали. Тимът на ФК"Чепеларе" ще играе в „Б" Областното първенство на Пловдив – Юг, заради липса на такова в Смолян. Идентична е ситуацията и с децата. Подрастващите от школата на „Родопа", Палас" и „Златоград" участват в Зона „Пловдив", както и от ФК"Девин".

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I