Отново силно представяне записаха подрастващите гарнитури от школата на „Родопа“, през изминалата седмица, като децата от Футбол 7 разбиха връстниците си от „Старс Академия 2 “ - Пловдив с 10:0. Така от началото на сезона, децата имат пет победи от пет мача, уточни директорът на школата Левент Аврамов.
С пет победи от пет кръга са и момчетата, които играят при Деца – А, като в последния си мач те победиха „Футболна Академия Пловдив“ с 3:1. Деца – Център на „Родопа“ записаха победа в Първомай срещу местния „Борислав“ с 2:1, като от седем мача до този момент в първенството на Зона „Пловдив“ те имат четири победи, две равенства и една загуба. Равенство записаха юношите от Футбол – 9 на смолянския тим-1:1 срещу „Велд“ - Пловдив, като те пък от пет мача имат четири победи и едно равенство. Юношите старша възраст на „Родопа“ отстъпиха на „Спартак“ - Пловдив с 1:0. 
„Изключително съм доволен от представянето на отборите от школата на този етап, в първенствата на Зона „Пловдив“. Момчетата показват добра игра и заслужено побеждават под ръководството на своите треньори. Адмирации за всички“, коментира Левент Аврамов.
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I