Втора победа записа от началото на есенния сезон на Междуобластната група на Кърджали и Смолян футболният „Родопа 1927“-Смолян. В неделя тимът воден от Албен Хубенов се наложи като гост с 4:1 над „Перперикон“ - Перперек. В първия кръг смолянчани победиха „Искра“ - Черноочене с 2:0, записаха и равенство срещу „Върбица“ - Бенковски. 
В останалите срещи от последния кръг „Родопа“-Смолян би като домакин „Арда 1“, „Палас“-Рудозем загуби гостуването си от „Върбица“ с 2:1, а „Искра“ разби „Левски 2005“ - Крумовград с 4:0. 
След третия кръг на „А“ Междуобластната група, лидер във временното класиране е „Родопа“ - Смолян с 9 точки, следван от тима на „Родопа 1927“ със 7 точки, а трети е „Палас“ с актив от 6 точки. На последните две места са отборите на „Перперикон“ и „Левски 2005“, без спечелена точка на този етап.
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I