Агенция „Пътна инфраструктура“ стартира тръжна процедура за изработването на технически проекти при основния ремонт на близо 111 километра републикански пътища. Въз основа на проектите, които ще бъдат направени, след това ще се рехабилитират 2,4 км от пътя Кърджали – „Маказа” в град Кърджали, близо 33 км от пътя Самоков– Ихтиман, около 54 километра от пътя Бургас – Царево и над 22 км от пътя Рудозем – Смолян, съобщиха от АПИ. Общата индикативна стойност на поръчката е близо 1,7 млн. лв. без ДДС и средствата са от бюджета на Пътната агенция.
Обществената поръчка е в 4 обособени позиции.
Индикативната стойност на 2,4-километровата отсечка от пътя Кърджали-„Маказа”, в рамките на града, е 34 хил. лв. без ДДС.
За пътя Рудозем – Смолян, с обща дължина 22,115 км, индикативната стойност е 290 хил. лева без ДДС.
Бъдещите изпълнители ще извършат инженерно-геоложки проучвания и геодезически замервания, конструктивно обследване на съоръженията и ще изготвят технически проекти за основен ремонт на пътните отсечки. С изработените проекти ще бъдат уточнени необходимите ремонтни дейности и тяхната индикативна стойност.
Кандидатите могат да подават офертите си до 17,30 часа на 26 ноември т.г., посочиха от АПИ.
24smolian.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I