Уважаеми лекари,
Поздравявам Ви по случай 19 октомври – Ден на българския лекар, покровителстван от Св. Иван  Рилски Чудотворец.
Сигурен съм, че стотици Ваши пациенти си спомнят с признателност и благодарност към Вас.
Благодаря Ви, че здравеопазването в Смолян е на много високо ниво.
Желая Ви много здраве и дълголетие, бъдете все така всеотдайни в денонощния си труд в името на най-важната ценност – човешкия живот.
Желая на Вас и семействата Ви спокойствие, благоденствие и щастие, защото го заслужавате като хора, които носят най-голямата отговорност за другите и имат най-благородната професия в света – тази, която буди доверие, грижи се за живота и съхранява надеждата.
Честит празник!
Николай Мелемов, кмет на община Смолян

Недялко Славов: Професионализмът и всеотдайността ви се ценят високо от всички нас!

УВАЖАЕМИ ЛЕКАРИ,
На 19 октомври, в Денят на Св. Иван Рилски Чудотворец, изразяваме благодарността и уважението си към вас – българските лекари, и вашият принос за най-ценното – общественото здраве и спасяването на човешки живот! Смятам, че не само днес, но ежедневно вие заслужавате и получавате признателност от своите пациенти! Упражняването на вашата професия не е само работа, да си лекар е призвание, свързано с морал и човешки ценности, които българският лекар безспорно притежава!
Професионализмът и всеотдайността ви се ценят високо от всички нас. Затова подкрепяме внедряването на нова техника и технологии, създаването на по-приветлива среда в болниците и условия за по-добри грижи за пациентите. Не случайно през последните години инвестициите в лечебните заведения и центровете за спешна медицинска помощ в областта са значителни. Те гарантират качествена диагностика и лечение, те са предпоставка за добре свършена работа. Но водещото е вашият професионализъм и висок морал, водещ е ангажиментът, който поемате с вричането в Хипократовата клетва. Затова дълбоко и искрено ви благодаря!
По случай професионалния ви празник, пожелавам здраве и благоденствие за вас и близките ви, много успехи, сила и желание да продължавате, както и досега, да се грижите за здравето и живота на своите пациенти!    
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!       

Д-р Даниела Дариткова и д-р Красимир Събев: Пожелаваме на всички колеги здраве - за да даряват здраве и спасяват живот!

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,
Приемете най-сърдечните ни благопожелания по повод Деня на българския лекар – 19 октомври.
Денят, в който почитаме паметта на Свети Иван Рилски чудотворец-небесен закрилник на българите,неслучайноe избран за наш празник. Светецът не просто е помагал на тялото да оздравее, а преди всичко е лекувал душата на болния.
Като лекари най-добре знаем, че успешното лечение се постига не само с медицински средства, но и с добра дума, която да даде кураж и упование на всеки нуждаещ се. Медицината не е обикновено образование, което трябва да се завърши, за да се придобие професия. Тя е дълг, голяма отговорност и начин на живот. Успешното й практикуване изисква пълна отдаденост и себераздаване. 
Пожелаваме на всички колеги здраве - за да даряват здраве и спасяват живот, търпение и сили - за да преодоляват трудностите, упоритост – за да не спират да се учат през целия живот!
Желаем на всички ви да срещате уважение и благодарност от пациентите и обществото! 
Честит празник! 
24smolian.com 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I