„Стана традиция Областна администрация Смолян да участва ежегодно във всяка инициатива на „Джуниър Ачийвмънт” България. Ние с огромно удоволствие ще ви посрещнем и ще ви отделим деня, за да ви направим съпричастни към нашата работа. Отдаваме голямо значение на тази инициатива и ще направим всичко възможно да се запознаете по най-добрия начин с нашата дейност, като администрация”. С тези думи областният управител Недялко Славов посрещна участниците в инициативата на „Мениджър за един ден”. Той благодари на младите мениджъри за проявения интерес към работата на Областна администрация Смолян.
Виктория Милевска от ПГИ „Карл Маркс” зае поста на областен управител. Нейни заместници бяха Даниела Чолакова от ПГИ „Карл Маркс” и Таня Щерева от ППМГ „Васил Левски”. Атанаска Раева от ЕГ „Иван Вазов” беше експерт „Връзки с обществеността”, а Йорданка Згурова от ППМГ „Васил Левски”– началник отдел.
Младите мениджъри имаха възможността да се запознаят със задълженията и правомощията на заеманите от тях длъжности, както и с дейността на Областна администрация Смолян като цяло. Те не само наблюдаваха работата на областния управител, заместниците му, експертите, а и взеха участие в самия процес.
24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I