Европейските избори ще бъдат ключови както за Европейския съюз, така и за България. Това заяви на областно събрание в Смолян председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.
В срещата с областната структура участваха депутатите д-р Даниела Дариткова, д-р Красимир Събев, областният управител Недялко Славов, който е и председател на общинската структура в Златоград, общински ръководители, кметове и общински съветници.
По време на събитието Цветан Цветанов посочи пред актива на ГЕРБ-Смолян, че имат една година за подготовка за местните избори, като вотът за членове на Европейския парламент ще бъде генерална репетиция. „За ГЕРБ е важно да спечели добра преднина пред опозицията на европейските избори, защото това ще е стимул за добра подготовка за местните. Освен това ще намали рязко желанието на опозицията за вотове на недоверие или за предсрочни избори“, обясни председателят на ПГ на ГЕРБ.
Цветанов коментира и резултатите от частичните избори, проведени в няколко населени места. „Показахме, че независимо в коя точка на страната се правят избори, имаме кондиция и това е защото сме силен и доказано добър отбор“, изтъкна зам.-председателят на ГЕРБ.
Цветан Цветанов определи като „гаф“ решението на БСП за срещи с хората по населените места, защото на практика те говорят пред граждани, чиито проблеми не познават. Според него е голяма грешка депутати да дават препоръки и да се изказват по определени въпроси, по които местните хора са значително по-компетентни. Като пример в тази посока Цветанов даде една от срещите на БСП с граждани в Банско, където Весела Лечева е заявила, че там трябва да се развива целогодишен туризъм. „Тогава местен жител й казва пред всички присъстващи, че туризмът в Банско от доста години е целогодишен и даже нерядко имали много по-добра посещаемост през лятото, отколкото през зимата“, разказа пред актива на ГЕРБ-Смолян Цветанов.
24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I