Клон на дърво се стовари върху две коли на Новия център в Смолян заради силния вятър. Сигналът е подаден от случайно преминаващ човек в сутрешните часове в четвъртък. Заради инцидента е напукано предното стъкло на един от автомобилите пред, а по другия няма никакви щети. На място пристигна екип на КАТ, според който те не могат да вземат отношение, тъй като няма пътнотранспортно произшествие.
От Община Смолян не са получавали сигнали за проблеми на този етап. „Поривите на вятъра са доста силни, възможно е да се срутят цели дървета. Периодично правим проверки и обиколки за изсъхнали дървета и клони, при констатиране на такива се взема отношение за премахването им“, коментира зам.-кметът на Община Смолян инж. Марияна Цекова. Все още няма официални данни за скоростта на вятъра в Смолянско, както и проблеми в региона, коментира и зам.-областният управител на Смолян Адриан Петров.
Припомняме, че в сряда бе обявен жълт код за опасни метеорологични условия. Очакваше се силен вятър с пориви на моменти до 24 метра в секунда.
24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I