Изпълнителна комисия на ГЕРБ утвърди общинските ръководства на структурите в област Смолян след изтичане на 3-годишния им мандат, съобщиха от пресцентъра на партията.
По нейно указание бяха свикани общи събрания на партията в десетте общини, на които членовете на ГЕРБ направиха номинации за ръководства и ги гласуваха. На базата на предложенията от членовете на партията и по преценка на Изпълнителна комисия вече са утвърдени новите ръководства.
Промяна в общинските ръководители на местни структури има само в Неделино. Там мястото се заема от Емил Войводов, а за организационен секретар е назначена Радиела Кавърмова-Кръстева. В Неделино членове на общинското ръководство са Бисер Младенов, Деян Ръжев, Иво Димитров.
Д-р Даниела Дариткова продължава да е общински ръководител на структурата в община Смолян, а организационен секретар става Ангел Безергянов. Членове на местната структура са Борислав Георгиев, Марин Захариев, Венера Аръчкова, Петя Пампорова и Ефрем Велинов.
В община Баните общински ръководител е Венцислав Шишков, организационен секретар – Атанас Кандуров. Останалите членове в структурата са Асен Уручев, Биляна Кючукова, Зорка Димитрова.
Община Борино също запазва ръководството на общинската си структура с общински ръководител Ахмед Асанов и организационен секретар Огнян Кликов. Членове са Недко Канлънов, Реджеп Алиев и Реджеп Асанов.
Община Девин е с нов организационен секретар Венета Тодорова. Руси Чаушев си запазва мястото на общински ръководител, а членове в ръководството са Велизар Шанов, Венцислав Чолаков, Владимир Солаков, Петър Карагегов, Христина Димитрова.
Кметът на Доспат Елин Радев остава на позицията общински ръководител в местната структура, а организационен секретар е Адалберт Ферев. Останалите членове в доспатската структура са Антон Доспатлиев, Красимир Красенов, Красимир Мантов.
Областният управител Недялко Славов продължава да изпълнява функциите и на общински ръководител на партийната структура в Златоград. Румен Пехливанов е организационен секретар, а членове в ръководството са Асен Хасапчиев, Борислав Хаджиев, Ирина Иванова, Любомир Ангелов, Нина Пашова.
Структурата в Мадан се оглавява от Веселин Атанасов с организационен секретар Анелия Хаджиева. Членове са Ангел Найденов, Веселин Андонов, Дарина Софтева, Емил Кадиев, Севина Джукова.
Общински ръководител в Рудозем е Шукри Халилов, а секретар е Иво Сираков. В ръководството влизат още Звезделина Иванова, Светлин Катрачев, Хайри Чаушев.
Тодор Бозуков е общинският лидер в Чепеларе. Севдалин Каров е организационен секретар, членове- Иван Дафов, Павлина Рангелова-Петкова и Райко Сивенов.
24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I