Поради прекъсване на електрическото захранване в сградата на Родопски драматичен театър „Николай Хайтов”, предвиденото за снощи представление „Ами сега” не се състоя. Причината за липсата на електричество е техническа авария, която остави снощи района на Нов център в родопския град за близо час без ток. „Снощи е имало техническа авария, колегите са положили максимални усилия да възстановят електрозахранването. Имало е проблем с електричеството в рамките на 50 минути“, коментира Крум Косев от ЕВН. От ръководството на РДТ – Смолян уточниха, че отложеното представление ще се играе на 19 октомври (петък) от 19.00ч. Заради проблемите с тока, има и оплаквания от граждани, които са в района на Нов център за изгорели електроуреди. Между тях е и кабелен оператор, който има щети за няколко хиляди лева.
24smolian.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I