100 души са били задържани от началото на годината на територията на област Смолян заради наркотици. Това става ясно от отчета на полицията. 54 от тях са били зад решетките за разпространение, държане, засаждане и отглеждане на наркотични вещества. На 44 родопчани пък са били сложени белезници, след като са били хванати да шофират моторни превозни средства след употребата на наркотични вещества. Случаите на открити наркониви в областта са общо 3, като те са съответно в Борино и Чепеларско, като при тях са събрани около 70 килограма зелен канабис. 47 са заловени за държане на наркотични вещества, а в шест от случаите се касае за разпространение на наркотици.
Именно проблемът с наркотиците е един от основните приоритети на полицията в Смолян, като униформените са категорични, че нарастването на разкритите случаи в това направление въздейства и на спада на престъпленията срещу собствеността на хората.
24smolian.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I