Жители на неделинското село Дуня видяха за първи път асфалт, след като десетилетия наред до населеното място се стигаше по черен, неравен и труднопроходим път.
От края на миналата седмица до селото се стига по чисто нов асфалтиран път. „Изпитахме истинско удовлетворение от свършеното, виждайки радостта и сълзите от щастие в очите на хората от селото, лъгани години наред, че проблемът им с пътя ще бъде решен“, коментира кметът на община Неделино Боян Кехайов. Той подчерта, че за пореден път общинската администрация е доказала, че абсолютно всички населени места от общината са важни, независимо от това колко големи или малки са те, кого са подкрепяли или не на избори.
Според последните статистически данни, в селото живеят 39 души.
24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I