Календарът на Община Смолян е готов и стана прекрасен с фотосите на всички,  които участваха в инициативата „Да покажем красотите на община Смолян в календар”.  Предварително беше обявено, че ще бъде продаван с цел благотворителност, като парите ще се слагат в специално предназначени за това кутии. Неговата цена е 5 лв. и събраните средства ще бъдат дарени на нуждаещи се, като по този начин Общината надгражда добрата идея.
Календарът може да бъде закупен от следните места и търговски обекти:
-Деловодството на Община Смолян;
-Местни данъци и такси;
-при секретарката на кмета на Община Смолян;
-Магазини „Мария“, Стария център;
-Магазин „S Mobile“ за GSM аксесоари на кино „Дружба“;
-Студио “KUKLA Beauty House“, Нов център;
- Червеното заведение за бързо хранене до МБАЛ-Смолян;
-Старата книжарница, кв. „Райково”;
Ако има и други търговски обекти, които искат да продават календара на Община Смолян с цел благотворителност, нека ни пишат, посочват от Общината.
Календарът може да бъде изпратен и със спедиторска фирма, като желаещите могат да  пишат  на лично съобщение на страницата във фейсбук „Да покажем красотите на община Смолян в календар” и посочат адрес за доставка. Транспортните разходи ще са за тяхна сметка.
Община Смолян благодари отново на всички, които изпратиха снимки и заедно с гражданите беше създаден календарът за 2019 г.
Чрез прекрасните фотоси ще бъдат популяризирани красотите, местностите и природните забележителности на Смолян и региона.
24smolian.com





Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I