Най-известният маданчанин в страната-Ричард Величков, обясни във „ВИП брадър”, че мечтата му е да построи блок и да продаде апартаментите, като по този начин стане милионер преди да навърши 30 години. Е, един негов съгражданин върви по този път и без строителство.
Акиф Юмеров от Мадан удари огромна печалба от Националната лотария.
Машинният шлосер грабна 500 000 лева от билет „Американско бинго 3“ и заяви, че чувството е неописуемо.
„Стават чудеса“, развълнувано каза 58-годишният мъж в предаването на Националната лотария, когато получи своя чек на 3 ноември.
Сподели още, че почти всеки ден пробва своя късмет. Тази сума се равнява на над 50 години работа в рудника, убеден е Акиф Юмеров.
24smolian.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Да е жив и здрав човека и с здраве да си харчи спечеленото, но дали наистина Национална лотария дава големите суми??? Малко ме съмнява да ги дава от това което съм чувал от други спечелили, защото доколкото съм запознат, всеки спечелил над 100 000 лева му дават само по 10 000 лв, за да го снимат, че уж дават пари, а реално му дават само трохи, тоест, това са трикове с цел реклама, за да може хората да се набутват да печели Пеевски. Истината е, че Национална лотария не дава дори и лев, просто разпределя загубите на хората и дава само 10 % на определени хора, а 90 % отива в джоба на Пеевски. Така, че скъпи хора, не вярвайте на тези реклами, че наистина някой бил спечелил. Никой от Народа не е спечелил досега, само и единствено Пеевски. Нали някой не си мисли, че тези които печатат билетите, не знаят кой е печелившия билет? Знаят и затова печалбите не ходят в хората които на ден търкат и по 1000 билета...... А ако искате да станете рекламно лице на Национална лотария и да ви дадат 10 000 лв, а да кажат, че сте спечелили 500 000, има такива обяви в нета и всеки може да кандидатства и ако те изберат, дори не ти трябва да купуваш билет от 3 лв. Ще ти дадат билета вече изтъркан. :) Защо мислите, че в другите Държави са забранени рекламите за хазарт, а тук в България се рекламират - Истината е следната: Защото това е измама и реално досега никой не е спечелил от Народа, само Пеевски. Та такава е Истината за съжаление...., колкото и други хора да твърдят обратното :) От Хазарт не може да се спечели, защото дори да спечелиш 1 ден, на другия купуваш пак билети, та дава дори и от себе си и губиш!!!! Така, че не си харчете трудно спечелените пари - Това е Измама!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I