95 души са били обявени от началото на годината в Смолянско за общонационално издирване, като от тях 57 са били открити. Това обявиха от ръководството на МВР – Смолян.
Най-голям е дялът на хората, които е трябвало да бъдат установени по постоянен адрес по различни дела и преписки, като те са били общо 67. Откритите от тях са 35. Шестима са издирвани, заради влезли в сила присъди, с мярка за отклонение и др. Петима са безследно изчезналите, като един от тях бе открит мъртъв миналата седмица край Борино. Има данни за една от жените, която е обявена за издирване, че се намира на територията на Република Турция, но е прекъснала контакт с близките си от родното й село Гьоврен, общ. Девин. Въпреки това се работи с полицаите от съседната страна, за да се установи дали тя не е станала обект на престъпление, уточниха от полицията в Смолян.
Все още са в неизвестност изчезналите възрастни хора от с. Дрянка, общ. Баните и с. Средногорци. За издирвания мъж от с. Бръщен, полицията в Смолян е получила сигурна информация през юли месец, че се намира на територията на Република Гърция. Веднага е направена връзка с колегите им зад граница, но на адреса, който е бил посочен в село близко до границата с България, същият не е бил намерен. Работата и по този случай продължава.
24smolian.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I