Домакинствата в боринското село Чала ще се захранват с вода по часови график. Това става ясно от съобщение на ВиК – Смолян, според което има въведен режим на водоподаването. Той е в сила от началото на месеца, като причината е в намаляване на дебита на вода във водоизточниците. В селото ще са на сухо през целия ден, като водата ще бъде спирана сутрин от 7 ч. и ще бъде пускана след 17 ч.
Вчера проблеми с водата имаха и в чепеларското село Орехово, заради авария, както и в Златоград. Там сутринта нямаше ток в Помпената станция „Висока зона“, а и тече ремонт на водопроводната мрежа.
24smolian.com



Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I