За поредна година деца подават ръка на нуждаещи се, организирайки благотворителен базар и благотворителен концерт-спектакъл под надслов „Дом за Коледа”.
Този път благородната кауза, организирана от учениците от ЕГ „Иван Вазов”, е насочена в помощ на семейство Костадинови в Момчиловци, чийто дом пострада при пожар на 11 ноември. Благотворителното мероприятие ще се проведе на 13 декември от 18 ч. в зала №1 на РДТ „Николай Хайтов”.
„С присъствие и подкрепа да покажем заедно съпричастност към една благородна кауза и да напомним, че доброто живее в нас. Всички знаем, че домът е храм за семейството и това се усеща най-силно по Коледа“, призовава Микаела Хаджиева, която е част от организационния комитет на благотворителното мероприятие. На същата дата от 17 часа във фоайето на театъра ще се състои коледен базар, организиран с помощта на ученици от Езиковата гимназия, както и от другите смолянски училища ПМГ „Васил Левски“, ПГИ “Карл Маркс“, СУ „Св. св. Кирил и Методий“ , ПГТТ "Христо Ботев" , Професионална гимназия по туризъм и строителство и Професионална гимназия за приложни изкуства. Цената на билета е 3 лв. Всеки, който желае, може да закупи билет на място преди концерта и на входа на ЕГ „Иван Вазов“. Всички събрани средства ще послужат за ремонт на къщата.
24smolian.com



Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I