В РУ-Мадан са започнати две бързи производства – срещу баща и дъщеря, за притежаване на наркотични вещества, съобщиха от полицията. При извършен обиск на 38-годишния К.М.  у него са намерени и иззети 4 гр. суха тревна маса, която при направения полеви наркотест е реагирала на марихуана. Впоследствие е извършено претърсване в дома на мъжа, където са намерени и иззети още 32,12 грама канабис.
Намерена е и е иззета и 5,58 кг. суха растителна маса, която по вид и мирис наподобява тютюн за пушене, без акцизен бандерол, който се изисква по закон. Бързо производство е образувано и срещу 17-годишната дъщеря на родопчанина за притежаване на високорискови наркотични вещества. При направен обиск е установено, че тийнейджърката държи суха тревна маса с бруто тегло 2,36 гр., която при направения полеви наркотест е реагирала на марихуана. Бащата и дъщерята са задържани за срок от 24 часа. Работата по случая продължава. 
24smolian.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I