Победа и загуба записаха в дебюта си девойките старша възраст на „Родопа“ в домакинския турнир по волейбол, който се проведе в Смолян. Домакините отстъпиха от представителите на „Марица“ - Пловдив с 0:3, а победиха тима на „Панагюрище волей“ с 3:0 гейма. „Доволни сме много от първите официални срещи на нашия отбор и въпреки, че играем с две години по-малки момичета в тази възрастова група, показахме добра игра и то срещу съперник като „Марица“, които селектират състезатели от цялата страна“, коментира Иван Фисински - председател на Управителният съвет на „Родопа“ - Смолян.
24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I