18 – годишното момче, което падна от козирка на третия етаж на къща за гости в Смолян, е било на купон с приятели, научи 24smolian.com.
Припомняме, че инцидентът стана в понеделник около 04:30 ч. на ул. „Перелик“ в родопския град.
Пострадалият е бил в младежка компания и се забавлявали в къщата. По предварителна информация, той тръгнал да слиза от терасата, за да вземе ключа от стаята. За съжаление пада, вследствие на което получава сериозна черепно-мозъчна травма.
„При пристигане на екипа на място, пострадалият е бил в кома. Транспортиран е до Спешния център на болницата в Смолян, след което е приведен в  УМБАЛ "Св. Георги" – Пловдив. Непосредствено преди тръгването на линейката от Смолян, момчето е дошло в съзнание и транспортирането му е протекло безпроблемно“, коментира директорът на Спешна помощ в Смолян д-р Велин Денев.
За сериозната черепно-мозъчна травма потвърдиха и от болницата в Пловдив. Според медиците от "Св.Георги", състоянието му остава тежко и все още е с опасност с живота, въпреки че бележи подобрение.
Тепърва полицията изяснява случая, като по първоначална информация, вратата на стаята е била заключена отвътре, но не се знае дали ключът е паднал или изхвърлен през балкона навън. Компанията е употребила алкохол, като според запознати тя е била от четири човека – две момчета и две момичета.
„Причините за инцидента са в процес на изясняване. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при РУ и ОДМВР- Смолян. Работата по случая продължава“, се казва в официалното съобщение на полицията.
24smolian.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I