Благотворителният базар „От хора за хора” приключи и събраната сума в подкрепа на Даниела е 3785,67 лв. Тези средства ще покрият лечението й  за около 9 месеца, съобщи организаторът на благородната инициатива Елена Мелемова.
Тя и всички участници в организацията, благодарят на смолянчани, които се включиха с огромно желание и сърце в тази прекрасна кауза. Децата от „Сръчни ръчички”, които организираха своя базар и събраните 400 лв. дариха в подкрепа на Даниела.
Талантите от ЦЛПР - ОДК, които предлагаха своите творения и чрез тях се събраха
485, 97 лв. „Благодарим за дарените творения от „Майсторилничка за желания”, децата от училището и детската градина в Момчиловци, благодарим на всички Вас, които дарихте от сърце прекрасни и красиви сувенири, картички, дрешки
Изказваме специални благодарности към Община Смолян и кмета Николай Мелемов, който за пореден път отвори сърцето си, прегърна нашата идея и направи възможно осъществяването на нашия базар в центъра на града”, посочиха още организаторите.
Те пожелават на всички светли и благословени празници!
24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I