За осма поредна година евродепутатът Владимир Уручев и кметът Николай Мелемов подариха Коледен празник за 400 дечица със специални образователни потребности, деца от приемни семейства и техни приятели. Освен лакомства за малчуганите, раздадени от дядо Коледа и Снежанка,  бе излъчен и спектакъла „Сливи за смет” на Центъра за изкуства „Родопите”. Уникалната постановка, която предизвика детските усмивки е гостувала в над 15 държави по целия свят. Празникът, който се проведе в театъра, откри началникът на РУО –Смолян Мария Семерджиева. Тя отбеляза, че той се провежда за осма поредна година и се утвърди като традиция за децата.
„Отново в навечерието на Рождество Христово и Нова година сме заедно. За мен, като кмет, това е един от най-приятните моменти да съм с вас и да ви подарим един хубав празник. За нас е най-важно да видим вашите усмивки и да бъдете щастливи. Желая ви весели празници и много подаръци. Бъдете живи, здрави, любопитни и се радвайте на живота”, посочи в поздрава си към малчуганите  Мелемов.
„Изключително се радвам, че за пореден път мога да бъда част от тази осемгодишна традиция на която да се съберат на едно място най-хубавата част от нас-децата. Поводът е да отпразнуваме един от най-светлите празници Коледа и настъпващата Нова година. Нека вашите усмивки да озарят тази зала, а дядо Коледа да ви донесе подарък, който да ви напомня за този празник. Нека да вярваме в топлината и добротата, която в тези дни я има и да я разпространим през цялата година”, каза в поздрава си към малките палавници  Уручев.  
На тържеството поздрави децата и командирът на 101 Алпийски полк полковник Димитър Кацаров.
Празникът уважи и директорът на РДСП – Смолян Петя Пампорова.
24smolian.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I