Студент вдигнал полицията на крак, след като заплашил, че ще скочи от терасата на осмия етаж в хотел на Пампорово. За радост младият мъж бил обуздан навреме и задържан от униформените на самия балкон, преди да изпълни заплахите си. Ситуацията се разиграла в тъмната част на денонощието на 8 декември, навръх Студентския празник, но за нея бе съобщено едва в сряда от полицията на брифинг, на който се отчете извършеното от ведомството през изминалия месец.
Младежът, който е от вътрешността на страната и пристигнал в зимния курорт да празнува заедно със свои колеги, показал по-странно държание, след като употребил алкохол. Той се качил в хотелската стая, започнал да буйства и да отправя закани, като съобщил, че ще скочи от терасата. Пристигналите на място полицаи го задържали, а впоследствие станало ясно, че има и проблеми с психиката, заради което в момента е настанен и в специализирано медицинско заведение.
24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I