ПОКАНА ЗА ПУБЛИЧНО ОБСЪЖДАНЕ НА ПРОЕКТ НА БЮДЖЕТ НА ОБЩИНА СМОЛЯН ЗА 2019 ГОДИНА

Уважаеми Дами и Господа,
Бюджетът на община Смолян е основният финансов план на общината, свързан с предоставяне на услугите на гражданите в сферата на образование, здравеопазване, социални услуги, култура, спорт и други. Стремим се към подобряване условията на живот във всички населени места на територията на общината и към изпълнение на интегрирания план за градско възстановяване и развитие.
На основание чл.84, ал.1 от Закона за публичните финанси, във връзка с разпоредбите на чл. 29, чл.30 и чл.31 от Наредбата №10 за условията и реда за съставяне на тригодишна бюджетна прогноза за местните дейности и за съставяне, приемане, изпълнение и отчитане на бюджета на Община Смолян, кметът на Община Смолян Николай Мелемов кани гражданите на община Смолян, местната общност, юридически лица, бизнеса, неправителствени организации, второстепенните разпоредители с бюджет, читалищните настоятелства, представителите на културата, спорта и медиите на ПУБЛИЧНО ОБСЪЖДАНЕ:
-Дата - 10.01.2019 г. /четвъртък/ от 17,30 часа;
-Място на провеждане на обсъждането: зала 247 на Общинска администрация  гр.Смолян, бул. „България“ № 12;
-Дневен ред на обсъждането:
1.Запознаване на присъстващите с основни показатели на проекта на бюджета на Община Смолян за 2019 година;
2.Обсъждане на проекта на бюджета на Община Смолян за 2019 година.
Подробните материали по проекта на бюджета на Община Смолян за 2019 година са публикувани на страницата на общината на 30.11.2018 година. 
Материали на хартиен носител са на разположение при главен експерт Василка Гатешка в стая № 430, тел. 0301/ 67 686.
Вашите въпроси, становища и препоръки са от изключителна важност. Очакваме предложения до 10.01.2019г.  за проект на бюджет 2019 г. в деловодството на Община Смолян,  гр.Смолян, бул. „България” № 12 и на е-mail: obshtina_smolyan@abv.bg.
24smolian.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I