„Свиленград” и „Ураган“ са тазгодишните победители в празничните турнири по футбол, които се проведоха в Рудозем. В надпреварите до 10-годишна възраст, първенци са момчетата от Свиленград, като след тях в челната тройка се нареждат представителите на „Витоша“ – Бистрица и „Палас“ – Рудозем. В надпреварите участваха общо 10 отбора, като награди получиха и най-добрите футболисти. За най - добър вратар  бе определен Ивайло Мелев от ФК „Респект“ - Хасково, за най - добър защитник призът бе присъден на Методи Клисуринов от ФК „Чико“- Бяга. Най-добър полузащитник  бе Димитър Джемперлиев от ФК „Свиленград“,  наградата за най - добър нападател отиде при Константин Панов от ПФК „Витоша“ – Бистрица, а голмайстор на турнира бе избран Махер Шерифов  - ФК „Палас“. Най - млади състезатели в надпреварите бяха Ади Демирев и Стивън Хаджийски от ФК „Палас“ – Рудозем. В турнира имаше и дамско присъствие в лицето на Елина Чукарова  и Борислава Коджабашева - ФК „Палас“ – Рудозем и Йоана Хаджиева - ФК „Девин“.
При мъжете победители са домакините от „Ураган“, следвани от „Галактикос“- Смолян, Чепинци и „Омелия“. Общо 14 тима мериха сили в надпреварите.
Специален гост на турнира беше дългогодишния футболист на „Левски“ , „Амкар“ и националния отбор на България Захари Сираков. Срещите и от двата турнира се  проведоха в Спортна зала - Рудозем, като организатори бяха Община Рудозем и Футболен клуб „Палас”.
24smolian.com



Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I