Скъпи съграждани,
Поздравявам ви по случай настъпването на 2019 година и отправям сърдечни пожелания за много здраве, любов, уют и благоденствие във вашите домове.
Отиващата си 2018 г. беше успешна и финансово стабилна за община Смолян, защото задачите, които си поставихме в общ план ги изпълнихме. Имаме постижения в образованието, инфраструктурата, спорта и социалната политика. Всичко това нямаше да се случи без вашата подкрепа, търпение и разбиране, за което ви благодаря.
Уверявам ви, че през 2019 г. ще бъдат довършени и изпълнени значими проекти, които ще променят облика на града и общината в положителна посока.
Желая ви мирна, щедра, плодородна и успешна Нова година. Нека всички заедно, обединявайки усилията си, да направим Смолян още по-добро място за живеене.
Да е честита Новата 2019 година!
Николай Мелемов, кмет на община Смолян
24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I