Родопчанин преби собствената си сестра с дърво след като тя го нарекла „крадец и разбойник”. 
Екшънът се разиграл на улицата пред къщите на двамата в Чепеларе. Пострадалата от побоя жена тъкмо се връщала от дома на чичо си, където помолила своя братовчед да й нецепи дървата. В този момент с автомобила си се прибирал брат й. Виждайки го, родопчанката го обвинила, че й е откраднал маса. Последвали и въпросните думи, които разгневили мъжа, който грабнал тънко дърво от купчината пред къщата и нанесъл няколко удара с него по главата и тялото на сестра си, която паднала обляна с кръв на улицата. Виковете й накарали комшия да се намеси, както и живеещия наблизо чичо на двамата. Побойникът се прибрал, а на място пристигнал екип на Спешна помощ и полицай.
Случаят влезе в съда. Магистратите наказаха с глоба в размер на 1000 лева побойника. Той ще трябва да плати и обезщетение на сестра си в размер на 1500 лева.
24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I