„Ако нещо не е публикувано в Инстаграм, то не се е случило!”.
„Стара” мъдрост от зората на хай тек съвремието ни.
„Купи си новият… С него ще правиш най-яките селфита…”.
Ежедневни реклами.
Нашенецът може и пет лева да няма в джоба, но от него ще извади последна версия „тупалка” телефон. Ще се дзвери в екрана, ще маже с пръста, сякаш филия с лютеница и ще лайква. И още, и още други хай тек глаголи, опитомили по свой образ речитатива на съвременния човек. Радва се неистово на олигофренски клипове, копира поведение от всякакви простотии и колкото са по-големи те, толкова повече лайкване. Емоции в едно кликване.
Без телефон „копиращите маймуни” изпадат в паника. Дори физиологическите потребности изпитват носталгия и гнет, не можещи да се осъществят без пръстите да мажат по екрана…
Четете Темата на броя в новия „Родопи voice“ – най-четеният вестник в Родопите:
Новото „божество” Интернет и неговият пророк – Смартфонът; Загубената битка с новото робство; В мрежата на отчуждението; В кенефа с телефона и напъни във фейсбук; Мъже пък споделят, че се спестяват пари от чата при свалка с дами онлайн; Книги, театър, музеи – забрави!; Започва духовното окуцяване; И още много акценти в Темата на броя.
24smolian.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I