Мазе в жилищен блок пламна в петък следобед. Причината за пожара в Рудозем, на  ул. „Кап. Петко войвода“ е небрежност при боравене с открит огън. Унищожени са изолации и мазилка – около 100 кв.м., 8м. ПВЦ тръби, домашно имущество  и са опушени около 200 кв.м.
Екип на РСПБЗН – Рудозем е спасил две сгради от опожаряване.
Непочистени комини станаха причина за пожар на покрив на хотел в Пампорово, в жилищен блок в Мадан, в къща в Рудозем.
Лек автомобил е бил спасен от огън, след пожар в метален контейнер в Чепеларе, на ул.“Васил Гаджуров“. Причината за инцидента е изхвърлена незагасена пепел.
Контейнери за смет горяха още в Доспат и в Смолян.
24smolian.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I