Пътят до най-проблемното в зимно време село в Родопите вече е почистен до асфалт.
„Искаме да благодарим на Община Смолян за отличната организация при разчистването на последствията от снежното бедствие. Досега не сме виждали зимно време пътят да е бил в такова подходящо състояние”, коментират жители на смолянското село Мугла.
„В последните години свикнахме да търсим медиите при проблем, а за добре свършената работа не обръщаме внимание. Сега искаме да поднесем нашите благодарности на община Смолян и фирмата за това, че успяха да направят пътуването ни до дома безопасно въпреки трудния високопланински релеф”, се посочва в писмо до 24smolian.com от жители на Мугла.
24smolian.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  2. В Алпите стоят и по 20 дни. И данъците са големи от нашите.
    Какво ви става, бе хора? Хората за нас го правят. Вместо да се радваме на добрите новини.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I