Благотворителният концерт „От деца за деца”, в помощ на фонд „Инвитро”, събра средства, за да се роди още едно дете.
То се проведе под егидата на областния управител Недялко Славов и кмета на община Смолян Николай Мелемов.
Събитието се превърна в един чудесен празник. На сцената на РДТ се изявиха талантите от подготвителни групи на детските градини в община Смолян, а Трио „Сопрано“ и Клуб по спортни танци „Фен-85“ дариха прекрасни моменти на публиката със специалното си участие.
„Благодаря на фондация „Искам бебе”, с която сме заедно от самото начало. Желая им здраве и сили в благородната кауза. Община Смолян винаги ще ги подкрепя, защото заедно ще успеем да помогнем на хората с репродуктивни проблеми. Основната задача на нас, възрастните, е да създадем красива, уютна и добра среда, където да растат щастливи, здрави  и усмихнати нашите деца. Успех на благородната кауза и ние винаги ще бъдем с вас”, каза след края на концерта кметът Николай Мелемов.
„Благодаря на всички, които организираха този чудесен празник, на фондацията „Искам бебе”, трио „Сопрано”, детските градини и община Смолян. Ден след Благовещение подкрепихме не само материално, но и морално хората с репродуктивни проблеми. Ние им дадохме надежда и вдъхнахме увереност, че те ще стигнат успешно до щастливата развръзка, за която мечтаят”, посочи и областният управител Славов.
Областният координатор на фондацията в Смолян Мария Караиванова също благодари на Мелемов, Славов, зам.- областния управител Адриан Петров, детските градини и трио „Сопрано” за провеждането на благотворителния концерт. „Всички вие подкрепихте нашата кауза и от тази благородна инициатива ще се роди още едно дете”, посочи Караиванова.
Събраните средства от концерта в размер на 1680 лв. ще бъдат дарени за подпомагане дейността на Фондация „Искам бебе“ и Общински фонд „Инвитро.
На концерта присъстваха общинските съветници Мариана Сивкова, Петър Мирчев и зам.-кметът Венера Аръчкова.
24smolian.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I