Помните ли Валентина Хасан? Жената от родопското село Звезделина, която стана известна само за броени минути и накара дори Марая Кери да я коментира?
Нашенката, която преди 11 години стана хит в интернет след изпълнението си в Мюзик Айдъл на „Without you” на Марая Кери в побългарената версия „Кен лий”, в момента върти бар в Испания. Валентина Хасан от години живее на Пиринейския полуостров заедно със семейството си. Двамата с мъжа й държат оборотно заведение. Само преди месец Валя е била в семейния дом в Звезделина, почивайки си след възстановяване след тежка автомобилна катастрофа, претърпяна в Испания, научи „Родопи voice”.
„Идва си с децата през лятото. Има голяма дъщеря и двама сина-близнаци, които вече са във втори клас. Всички учат в Испания”, разкриха пред наш екип жители на кърджалийското село.
Годината е 2008-ма. Една жена на 31 години се явява на кастинг в Мюзик Айдъл. Валентина Хасан втрещява журито като казва, че ще изпее „Кен лий” на Марая Кери. Омъжената в кърджалийско село дама запява най-големия хит на американската певица-„Without you”, на език, просто наподобяващ английски. Буквално минути след предаването, побългареното парче обикаля интернет. То достига до умопомрачаващите 1 654 174 гледания в Ютюб. Дори голямата Марая Кери коментира изпълнението в американско шоу. Валентина Хасан от Звезделина става звезда, дори без да е допусната до участие в музикалния формат. Което не пречи на продуцентите да я поканят отново на сцената, за да изпълни своята версия на „Without you”. Пърформънсът на Валя дори се появява като рингтон за мобилни телефони. Американската телевизия ЕйБиСи излъчва репортаж за жената от малкото родопско село…
„Валя никога не се помисли за известна личност. Това за нея не бе успех. Тя си остана същото усмихнато момиче, което поздравява всички, прегръща бабите в селото. Чакаме я отново да си дойде през лятото с децата”, казаха нейните съселяни от Звезделина.
24smolian.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I