Девойките старша възраст на волейболния „Родопа“, вече са в Топ 16 в страната. Това стана, след като те успяха да се класират за квалификациите и съответно продължават в надпреварите за Републиканските финали в тази възрастова група, съобщи Иван Фисински от Управителния съвет на ВК“Родопа“, който е и треньор в тима.
Във финалния турнир в група „В“, на който Смолян бе домакин, девойките на „Родопа“ се класираха трети, след като в първия ден отстъпиха с 2:3 от тима на Тополово, но в неделя победиха „Хебър“ – Пазарджик с 3:0, което ги класира като трети в групата. На първо място е тимът на „Марица“ – Пловдив, следван от „Хебър“, а четвърти, пети и шести са съответно представителите на Тополово, „Въча“ – Девин и „Пан Волей“ – Панагюрище.
„Може да се каже, че изпълнихме план максимум при девойките старша възраст, тъй като играем с две години по-малки момичета в тази група, а и от пет години сме нямали представители при тях“, коментира Иван Фисински.
На този етап са известни само датите за следващите битки за Топ 8, като те са евентуално на 6-и и 7-ми април, но все още не е определено мястото, както и останалите съперници, тъй като продължават да се играят финалните турнири в отделните групи.
В неделя юношите старша възраст на „Родопа“ победиха „Строител“ – Пловдив като гости с 3:0 гейма в поредния мач от първенството на Зоната.
24smolian.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I