Приключи обявеният в началото на февруари конкурс за началници на отделения в МБАЛ „Д-р Братан Шукеров“, съобщиха от лечебното заведение.
Конкурсът премина на два етапа – представяне на писмена разработка на тема: „Визия   за развитие на отделението за тригодишен период в съответствие с медицинските   стандарти. Качество и икономическа ефективност на дейността”, както и събеседване с кандидатите.
Резултатите бяха обявени от конкурсната комисия. Избрани са началници на 7 отделения с мандат от 3 години. Отделението по физикална и рехабилитационна медицина се поема от д-р Камелия Павлова, Отделението по нервни болести – от д-р Евгени Фотев, Отделението по хирургия – от д-р Георги Благоев, Отделението по диализно лечение – от д-р Славка Бояджиева, Отделението по акушерство и гинекология – от д-р Стефан Тодоров. Д-р Емил Шалдъров поема Отделението по педиатрия.
Приключи и конкурсът за главна сестра на смолянската болница. Той бе спечелен от Диана Сурова, която е старша медицинска сестра на Отделението по анестезия и интензивно лечение.
24smolian.com  




Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I