В Златоград подготвят голям благотворителен концерт „Да помогнем на Вики”, който ще се проведе на 27 март от 19 часа в ОНЧ „Просвета 1908”. Целта на мероприятието е набирането на средствата за лечение на Виктор Иванов от Златоград, който се нуждае от  рехабилитация в Република Турция.
След раждането си Вики претърпява чернодробна трансплантация, след която получава трайни увреждания. На семейството му е необходима сума в размер на 10 000 лева, която е непосилна за тях.
Цената на билета за благотворителния концерт е 5 лева. В него ще вземат участие „101 Каба гайди”, Гайдарски състав „Дельо Хайдутин”-Златоград, октет „Никола Кенов”, сборна фолклорна формация „Надежда Хвойнева”, детска фолклорна формация „Орфееви звуци”, сборна младежка фолклорна формация „Бойка Присадова”, танцов състав „Акрани”, младежка битова група, женска битова група за автентичен фолклор „Надежда”, мъжка битова група при ОНЧ „Просвета 1908”-Златоград, със специалното участие на Златина Узунова, Кина Илчева, Ани Узунова, Леда Абаджиева, Пета Драгинова, Елек Стефанов, Ани Коцева.
Билети могат да се закупят в Център за социална рехабилитация и интеграция в родопския град, Общинска администрация и Дневен център за деца и младежи с увреждания „Зора”.
Кампанията се провежда с подкрепата на Община Златоград.
Кутии с благотворителна цел ще бъдат поставени в търговски обекти в Златоград.
24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I