Олющени стени, мазилка пада от тавана, в ъгъла са струпани боксови чували. В тази зала тренират десетки деца. Затварят очи за мъката на заобикалящата ги действителност и жадуват успехите като на мъжа от плаката на стената…

***
Кобрата печели поредната битка в кървав боксов сблъсък, далеч от сладникавия  „парфюм” на огромните пари и шоу в съвремието на бойните спортове.
Нахилена до уши силиконка взема интервю с боксьора след мача и получава целувка от радост от победителя. Затваря очи и усмивката й грейва още по-американски, стискайки микрофона.
Участва и в партито на победителя след мача.
Силиконовите американки обичат победителите

***
Дни по-късно пластмасовата красавица всеки момент ще ревне пред камерите с топ адвокатката на „баджак делата” в Щатите. Имало сексуално насилие. Партито отмина, усмивките също, кьорсофрата е в спомените и силиконката ще изпадне в силиконова безтегловност. Имало сексуално насилие. Америка е намръщена.
Ако Кобрата бе целунал мъж, щеше да аплодира неистово. Но Америка най си обича сексуалното насилие мъж-жена. Дори и с 30-годишна давност.

***
В малката боксова зала в малкия български град всичко продължава да се руши. Децата обаче тренират. С пот, кръв и големи сърца. На олющената стена все ще стои плаката на Кобрата. Остарели са чувалите, остарели са дъските по пода, таванът пада, но тези деца целуват. Целуват окъсаните си ръкавици, защото това е тяхната любов. И нито една силиконка не може да им я отнеме…
На снимката:Боксова зала в Родопите
24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I