Уважаеми здравни работници,
Скъпи колеги,
За мен е удоволствие да Ви поздравя по случай Световния ден на здравето и професионален празник на работещите в системата на здравеопазването – 7 април.  Призванието да спасяваме човешкия живот е не само професия - то е мисия на силния дух, на смелостта и решителността.
Желая Ви здраве, спокойствие, благополучие и отдаденост на отговорната кауза, която сте избрали за свой професионален път!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
Д-р Марин Даракчиев,
Изп. Директор на МБАЛ „Д-р Братан Шукеров“ - Смолян

Уважаеми лекари и медицински специалисти от община Смолян,
Изключително ми е приятно да Ви поздравя по повод  7-ми април –Международен ден на здравето. Изразявам благодарност, уважение и признателност към всички Вас, които лекувате, давате сила, увереност и надежда на болните. Не напразно този ден се определя като празник на живота. Човешкото здраве е кауза, която не би се осъществила без Вашето милосърдие и отговорност.
Пожелавам Ви здраве, спокойствие, благоденствие, щастие и професионална удовлетвореност.
Николай Мелемов, кмет на община Смолян

Уважаеми здравни работници,
Приемете моите най-сърдечни поздравления по случай 7 април – Международния ден на здравето и Деня на здравния работник!
Здравето е най-голямата ценност, а човек би могъл да е пълноценен само, когато е здрав! Ето защо са важни ежедневните грижи за доброто ни физическо и психическо състояние, за което изключително допринасяте всички вие – специалистите в системата на здравеопазване!
Използвам случая да изразя уважението си към високохуманната ви работа и да ви благодаря за професионализма и всеотдайността, с които изпълнявате служебния си дълг! Вие ежедневно поемате отговорността за опазване на общественото здраве и спасяването на човешки животи, често пренебрегвате личното си време и почивка!  Здравният работник не е професия, това е призвание, характерно за хора с висок морал, които притежават изконни човешки ценности и това заслужава дълбоката благодарност и признателност на всички ни!
Пожелавам ви да дарявате и да бъдете дарени със здраве, да имате сили и воля да упражнявате благородната си професия, да продължавате да се грижите за доброто здраве на българската нация, а признателността на хората и спасените човешки животи да ви носят удовлетворение и радост!
Честит празник!
Недялко Славов, областен управител на Смолян

                          


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I