УВАЖАЕМИ ИНЖЕНЕР АРАБАДЖИЕВ,
УВАЖАЕМИ ИНЖЕНЕР ФУРЛАНСКИ,
УВАЖАЕМИ ГОРСКИ РЪКОВОДИТЕЛИ, ИНЖЕНЕРИ, ЛЕСОВЪДИ, ГОРСКИ РАБОТНИЦИ,
СКЪПИ ГРАЖДАНИ НА ОБЛАСТ СМОЛЯН,
Отбелязваме седмицата на гората! Това е една прекрасна традиция, която се спазва от 1925 година, за 95-ти път в България!
 За нашия регион гората не е само източник на суровини за развитието на дървообработващата промишленост, тя е наш дом и олицетворява живота и красотата на Родопите! Затова е важно да полагаме ежедневни грижи за нейното поддържане и обновяване, да се отнасяме с уважение и отговорно да пазим това богатство, възпитавайки и идните поколения на това отношение към гората!
Използвам случая да благодаря на всички вас за усилията, които полагате в тази нелека, но изключително благородна кауза, за желанието и усърдието, с които се грижите за гората! Вие за пореден път доказахте високите си личностни и професионални качества в предизвикателствата, свързани с борбата с различни вредители, пред които бяхме изправени нееднократно, и с които успяхме с взаимни усилия да се справим! Уверен съм, че и за напред ще си сътрудничим успешно в мисията да съхраним гората за идните поколения!
Пожелавам здраве и благоденствие на вас и семействата ви, много сили и воля, с които да изпълнявате задълженията си, а постигнатите резултати да ви носят удовлетворение и радост!
НЕДЯЛКО СЛАВОВ,                                                           
Областен управител на област Смолян  
                          

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I